Verslag Senioren Speelweek 10

Team 3 van BC Inside pakt belangrijke punten voor handhaving.

Team 2 mocht afgelopen weekend naar Utrecht om daar hun tiende wedstrijd af te werken. De heren Martijn Grave en Marcel Drost hoefde niet alles uit de kast te halen om hun dubbel te winnen, met 12-21 en 14-21 wonnen zij.

Daarentegen moesten de dames Mijke Grave en Thalien Drost wel alles doen om de winst te pakken maar dat lukte helaas net niet, het werd 13-21, 26-24 en 21-15 voor de utrechters. De enige winstpunt voor de baarnaars in de enkels kwam van Martijn, zijn drie teamgenoten verloren helaas hun enkels. Marcel sleepte er nog wel een driesetter uit maar de eerste twee sets vergde zoveel energie dat hij tekort kwam in de derde set. Martijn haalde een 100% score want hij won ook zijn mix samen met Mijke. De mix van Marcel en Thalien werd verloren waardoor er een verrassende 5-3 verlies geïncasseerd moest worden door team 2.

Team 3 speelde thuis tegen de laatste in de poule dus het was belangrijk om hier veel punten te halen om volgend jaar ook eerste klasse te kunnen spelen. Het team kampt al het hele seizoen met geblesseerde heren en ook dit weekend werd met een invaller gespeeld, te weten Mark Bodewes. Hij mocht met Arvid Nijholt dubbelen en dat verliep super, ze wonnen in twee sets. De dames Leonie Koppel en Marjoke van Doeland walste in hun damesdubbel over de tegenstandsters heen, 21-10 en 21-12 werd het. Eerste heer Arvid Nijholt speelde voor zijn leven maar verloor met 20-22 en 19-21. Gelukkig wonnen de dames Leonie en Desiree van der Meijden hun enkels in twee sets. Invaller Mark moest meer zijn best doen want hij had drie set nodig om de winst naar zich toe te trekken. Gelukkig deed hij dat en zo ook in de mix met Marjoke. Helaas verloren Arvid en Desiree hun mix maar er werd toch goede zaken gedaan door met 6-2 te winnen van de onderste en zo staat team 3 in de middenmoot. 

Team 4 moest aantreden tegen de nummer 1 van de poule uit Harderwijk dus het zou een zware middag voor ze worden…. Frank Hoolwerf en Theo Stroo beten het spits af en helaas verloren zij. Ook Jolanda de Groot en Esther van Schaik moesten hun meerdere erkennen in de damesdubbel. Frank ging vol erin in zijn enkel maar zijn tegenstander was net iets constanter dus hij verloor. Ook Theo kon niet de eerste winstpunt halen voor de baarnaars, hij verloor ook zijn enkel. De hoop was toen gevestigd op de dames maar ook eerste dame Jolanda verloor haar single. Esther waagde nog een poging op de baan maar door een rugblessure moest ze in haar enkel opgeven en kon ze ook niet mixen met Theo. De mix van Frank en Jolanda was een ware thriller want zij wonnen de eerste set  met 17-21. De tweede set verliep voor geen meter en verloren ze met 21-9. Dus gaf het baarnse duo alles in de derde set maar dat mocht niet lonen, ze verloren de derde set met 27-25 en zo werd er een 8-0 verlies mee naar huis genomen.

Team 5 moest uit spelen tegen Nunspeet afgelopen vrijdag en dat verliep uitstekend. De eerste winstpunt van de in totaal 8 werd behaald door Dico Wouters en Gabriel Hoevers in de herendubbel. De dames Amy Kampert en Sara Pegtol hadden bloed, zweet en tranen nodig om hun dubbel te pakken. De eerste set verloren ze net met 24-22, de tweede set kwamen ze ijzersterk terug en pakte met 10-21. De derde werd heel spannend maar gelukkig hadden de baarnse dames het geluk aan hun zijde, 20-22 werd het voor hun. Eerste heer Jeroen Dirks had goed naar zijn teamgenoten gekeken want hij pakte zijn enkel met 15-21, 21-17 en 16-21. Tweede heer Dico Wouters maakte er een 4-0 voorsprong van door zijn enkel met 14-21 en 19-21 te winnen. Eerste dame Sara pakte haar enkel met 2x 19-21.  Tweede dame Amy had een wel eenvoudig avondje in haar enkel, 2x 21-0 werd er genoteerd. Ook beide mixen trokken de baarnaars naar zich toe dus een dikke verdiende 8-0 overwinning konden ze mee  naar huis nemen. 

Team 6 speelde thuis met maar liefst 3 invallers tegen team 7 uit Heerde. De enige die niet geblesseerd is in het team is Ron Wildenbrug en hij speelde met Frits van der Laan de herendubbel en deze verloren ze. De invalsters Corrie Scheltens en Jolanda Kampert hadden helaas weinig in te brengen in de dubbel, zij verloren met 9-21 en 12-21. Ron vlamde in zijn enkel over de baan en dat resulteerde in de eerste winstpunt van de avond. Ook Frits had vleugels in zijn enkel en ondanks het verlies van de tweede set pakte hij de winst door de derde set met 21-16 te winnen. Ook de dames Corrie en Jolanda lieten zich niet kennen en staken al hun energie in hun enkels maar dat mocht niet baten, ze verloren allebei. De mix van Frits en Jolanda zag er veelbelovend uit toen de eerste set werd gewonnen maar daarna verloren ze de tweede en derde set. Ook Ron en Corrie sleepte er een drie-setter uit maar verloren nipt de derde set met 20-22 waardoor er total met 2-6 verloren werd.

Klink hier voor de standen van de landelijke teams

Klink hier voor de standen van de regionale teams

Debbie

Lid worden? Informatie!

Speeltijden

Senioren
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag 09.00 – 11.00
Dinsdag

20.00 – 22.00
(t/m 7 april)
Sporthal "Huis van Eemnes" (Eemnes)
Woensdag 19:30 - 22:30
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

20.00 – 22.00
(vanaf 14 april)
Vrijdag 20.00 – 23.00

Junioren competitie training
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(tot 17 april)
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(vanaf 17 april)

Junioren 6- 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 17.00 – 18.00

Junioren vanaf 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 18.00 – 20.00

Back to Top