Verslag Senioren speelweek 7

Teams van BC Inside boeken wisselende resultaten in week 7 van de competitie.

Team 2 moest het afgelopen zondag opnemen tegen de nummer 1 in de poule, team 1 uit Alphen aan de Rijn. En aangezien zijzelf tweede staan werd het een spannende confrontatie….

Wat helaas begon met 2 verliespartijen want beide dubbels werden verloren. Martijn Gräve en Marcel Drost moesten in een derde set hun meerdere erkennen. De dames Mijke Gräve en invalster Marjoke Doeland verloren in twee sets. Eerste heer Martijn wilde heel graag het eerste winstpunt binnen slepen maar dat lukte hem net niet, de derde set verloor hij met 21-18. Tweede heer Marcel en eerste dame Marjoke verloren beide met 21-15 en 21-12. Hoop was gevestigd op tweede dame Mijke en die hoop gaf ze door de tweede set te winnen nadat ze de eerste had verloren maar ook zij trok aan het kortste eind door de derde set te verliezen. Om de eer te redden gaven ze alle vier nog alles in de mix want resulteerde in een winstpunt voor Martijn en Mijke maar helaas een verliespunt voor Marcel en Marjoke waardoor ze een 1-7 verlies naar huis mee namen.

Team 3 moet vechten voor elke punt om zo niet te degraderen uit de eerste klasse en die moesten ze dan halen thuis tegen BECA. Het werd een spannende avond meet veel bloed, zweet en tranen…..en geschreeuw! De spits werd afgebeten door Arvid Nijholt en invaller Jurgen vd Kamp (zowel Rob Beukema als Ralph Oostheim zijn nog steeds geblesseerd) en dat ging helaas niet goed, zij verloren in drie spannende sets. De dames Marjoke van Doeland en Desiree vd Meijden gaven het baarnse team weer hoop door hun dubbel in drie sets wel te winnen. Zowel Arvid als Jurgen verloren hun enkel in drie sets terwijl ze die allebei in twee sets hadden moeten winnen!! Gelukkig trokken de dames Marjoke en Desiree de stand weer recht door hun enkels in twee sets te winnen. De baarnse heren waren gebrand om een punt te pakken op de avond dus dat moest dan in de mix gebeuren. Jurgen lukte dat samen met Marjoke maar helaas verloor Arvid de mix met Desiree waardoor de punten eerlijk werden verdeeld, 4-4 was de einduitslag.

Team 4 mocht het thuis opnemen tegen team 1 uit Putten en het werd een mooi avondje voor de baarnaars. De heren Theo Stroo en Frank Hoowerf moesten alles uit de kast halen maar dat deden ze ook, de derde set wonnen ze met 21-14. De dubbel van Esther van Schaik en invalster Nynke de Jong was appeltje eitje en werd makkelijk gewonnen. Ook eerste heer Frank en eerste dame Jolanda de Groot hadden geen problemen in hun enkels en wonnen deze gemakkelijk. Hoe anders verging het tweede heer Gijsbert Hagen en tweede dame Nynke. Aan strijdlust ontbrak het niet maar het geluk hadden beide niet mee, zij verloren hun enkels. Gelukkig kende beide mixen geen problemen, zowel Theo en Esther als Gijsbert en Jolanda wonnen eenvoudig waardoor na afloop een drankje werd gedronken op de 6-2 winst.

Team 5 draait als een trein dit seizoen en dat bleek ook uit in Hoevelaken. Jeroen Dirks en Gabriel Hoevers speelde hun tegenstanders helemaal weg. De dames Amy Kampert en Sara Pegtol moesten helaas de baan verlaten met een 2x 21-18 verlies. Gelukkig werden alle vier de enkels gewonnen al maakte eerste dame Sara het nog wel spannend door een driesetter te spelen maar de derde walste ze over haar tegenstandster heen! Tweede heer Dico Wouters had genoeg naar zijn teamgenoten gekeken want hij had weinig moeite met zijn tegenstander in zijn enkel. Dat konden we helaas niet zeggen in zijn mix met Sara want die verloren ze verrassend. Jeroen en Amy hadden gelukkig nog wel de spirit te pakken en wonnen waardoor de tweede positie in hun poule werd verstevigd en nog in de kampioenschaprace meedoen.

Team 6 had een gezamenlijke offday want in Putten werd er met 6-2 verloren. De dubbel van Egbert Roelofsen en Ron Wildenburg liep helemaal niet en werd in twee sets verloren. Carla de Leeuw (die na een zweepslag weer meedeed) en invalster Jolanda Kampert maakte er een spannende dubbel van. De eerste set verloren ze met 21-16 maar ze gaven alles in de tweede set en dat resulteerde in winst met 25-27. Maar de tweede set vergde teveel kracht waardoor de derde set werd verloren. De heren Ron en Egbert hadden het ook zwaar in hun enkels, deze gingen gemakkelijker naar de Puttense heren. Ook eerste dame Jolanda Kampert had het zwaar in haar enkel en verloor deze. Ondanks haar blessure ging Carla vol erin in haar enkel en won door haar ervaring en tactische spelletje heel knap in twee sets. Helaas kon ze deze spirit niet doorzetten in haar mix met Egbert en verloor deze. Tweede mix Ron en Jolanda hadden een driesetter nodig om de tweede winstpunt van de dag voor de baarnaars te pakken en kon er met een 2-6 verlies gedoucht gaan worden.

Klink hier voor de standen van de landelijke teams

Klink hier voor de standen van de regionale teams

Debbie

Lid worden? Informatie!

Speeltijden

Senioren
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag 09.00 – 11.00
Dinsdag

20.00 – 22.00
(t/m 7 april)
Sporthal "Huis van Eemnes" (Eemnes)
Woensdag 19:30 - 22:30
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

20.00 – 22.00
(vanaf 14 april)
Vrijdag 20.00 – 23.00

Junioren competitie training
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(tot 17 april)
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(vanaf 17 april)

Junioren 6- 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 17.00 – 18.00

Junioren vanaf 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 18.00 – 20.00

Back to Top