Super geslaagd lustrumfeest!!

Zaterdag 2 juni was het dan zover, BC Inside vierde hun 30 jarige jubileum in de Geeren. De feestcommissie, bestaande uit Martijn Gräve, Jeroen Dirks en Mirjam van Hilten, probeerde via posters, internet, stukjes in de krant zoveel mogelijk leden en vooral oudleden op te sporen om ze uit te nodigen voor dit jubileum en dit is ze gelukt.

De zaterdag begon met een toernooi waar zo’n 75 mensen aan deelnamen. Jong, oud, lid of oudlid, ze werden in een poule gedeeld en door kaarten te trekken kwam je erachter met wie je speelde. Op 4 banen werd gedubbeld / gemixt en op de overige 4 banen moest er gespeeld worden met een handicap zoals een dubbel spelen met maar één racket of een dubbel waar je omstebeurt moet terugslaan, wat tot hilarische taferelen leidde. Iedereen (behalve Karin van der Tweel die helaas met een kuitblessure moest afhaken) speelde 4 wedstrijden en daarna was de prijsuitreiking met leuke prijzen.

Daarna kreeg iedereen de tijd om zich op te frissen voor de BBQ en gelukkig was het prachtige weer zodat iedereen lekker in het zonnetje kon genieten van een hapje en een drankje. Het was een goed verzorgde BBQ want er werden een paar mensen (we noemen geen namen) wel 4 x bij de BBQ gesignaleerd!

Daarna was het tijd om de voetjes van de vloer te doen en “de zangtalenten” onder ons te ontdekken via karaokeën. Nadat de eerste mensen zich op de dansvloer durfde te wagen kwamen er steeds meer dansers bij en werd er goed “gezweet” op de dansvloer. Vincent die durfde als het eerste het aan om zijn zangtalent aan de rest te showen en dat deed hij helemaal niet onaardig (we adviseren hem alleen niet om mee te doen met “The Voice”….) Nadat hij het spits had afgebeten, volgde verschillende mensen, in groepjes of als individu om mee te zingen met bekende nummers, waaronder  Mirjam van Hilten die echt zangtalent heeft!! Ook de jeugd van Inside zongen mee en die deden het zelfs erg goed, zo stonden veel mensen versteld van Julian! Na het zingen werd er nog tot laat in de avond gedanst en het nodige gedronken……

Het was een zeer geslaagd jubileum met dank aan onze feestcommissie!!!!

Leonie

ps. er zijn ook leuke foto's gemaakt, klik <hier> om deze te bewonderen!

Lid worden? Informatie!

Speeltijden

Senioren
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag 09.00 – 11.00
Dinsdag

20.00 – 22.00
(t/m 7 april)
Sporthal "Huis van Eemnes" (Eemnes)
Woensdag 19:30 - 22:30
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

20.00 – 22.00
(vanaf 14 april)
Vrijdag 20.00 – 23.00

Junioren competitie training
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(tot 17 april)
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(vanaf 17 april)

Junioren 6- 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 17.00 – 18.00

Junioren vanaf 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 18.00 – 20.00

Back to Top