Laatste loodjes wegen zwaar

Speelweek 13 verliep met wisselend succes en een persoonlijk drama!

Team 2 speelde tegen badmintonclub Irene uit Bilthoven, een naaste concurrent in de subtop. Daar waar ze de vorige keer gelijk hadden gespeeld in de thuiswedstrijd, hadden ze het nu een stuk zwaarder. Er werd nu met 6-2 verloren. Het verschil met de tegenstander was minder groot dan de uitslag doet vermoeden, want er zijn veel driesetters gespeeld die nipt verloren gingen.

Martijn en Mijke Gräve slaagden erin om, net als Marcel Drost en Cassandra Hagens, de mix partij in winst om te zetten. In de laatste thuiswedstrijd wordt gespeeld tegen BAN uit Hoogland. Team 2 staat nu mooi in de middenmoot en is al zeker van behoud in de 4e divisie.

Team 3 speelde ook in Bilthoven. Dit team moet knokken om degradatie te voorkomen. Helaas lukte het ook deze avond niet om te winnen, maar het verlies werd nog enigszins beperkt. De uitslag werd uiteindelijk 3-5, dus konden er toch nog wat punten bijgeschreven worden. Marcel van Dongen en Ralph Oostheim wonnen hun dubbel, net als de zwangere Michelle Bon en Marije Gooier. Zij won ook haar single in 2 sets. De laatste wedstrijd die aankomende vrijdag plaatsvindt wordt heel spannend: er zal gewonnen moeten worden om niet te degraderen.

Team 4 is weer op dreef na een klein dipje. Er is een belangrijke stap gezet op weg naar een mooi kampioenschap. Er werd dit weekend met maar liefst 8-0 gewonnen. Dit betekent dat Edwin van Brakel, Ron Wildenburg, Anneke Dingemanse en Ria Mans, die speelt voor de geblesseerde Monique van Oostrum, volgende week nog maar 2 wedstrijdpunten nodig hebben om de champagne te laten knallen!

De wedstrijd van team 5 kende een dramatisch einde. Henk van de Velden raakte zo ernstig geblesseerd dat hij per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Daar werd een behoorlijke spierscheuring geconstateerd. De wedstrijd is niet uitgespeeld omdat de schrik er goed in zat bij de overige teamleden.

Lid worden? Informatie!

Speeltijden

Senioren
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag 09.00 – 11.00
Dinsdag

20.00 – 22.00
(tot 17 april)
Sporthal "de Hilt" (Eemnes)
Woensdag 19:30 - 22:30
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

20.00 – 22.00
(vanaf 17 april)
Vrijdag 20.00 – 23.00

Junioren competitie training
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(tot 17 april)
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(vanaf 17 april)

Junioren 6- 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 17.00 – 18.00

Junioren vanaf 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 18.00 – 20.00

Spot op... BC Inside'82

Filmopname van RTV Baarn bij BC Inside'82

Back to Top