BC Inside ’82 vierde 35-jarig bestaan

Dit jaar bestaat BC Inside ’82 35 jaar en dat werd gevierd in het bijzijn van ruim 100 leden, oud-leden en speciale genodigden. Racketcentrum de Geeren was voor deze gelegenheid omgetoverd in Italiaanse sferen. Onder het genot van een heerlijk diner, drankje en vertier voor jong en oud, heeft de badminton vereniging deze belangrijke mijlpaal gevierd.

Jeroen de Vooght, de voorzitter van de vereniging, is sinds het prille begin van BC Inside al lid. Hij kon met trots melden dat de vereniging een gezonde basis heeft om voort te bestaan. “Met een bruisende jeugdafdeling, een gezellige grote groep recreanten en een breed niveau aan competitieteams behoort BC Inside ’82 momenteel tot de grootste verenigingen van de regio. We worden door de Nederlandse badminton bond zelfs gezien als een gids vereniging.”

Dit resultaat is bereikt door een enthousiaste groep van leden, vrijwilligers en bestuursleden. Ook het samengaan met de badminton vereniging BV Eemnes een jaar geleden werpt zijn vruchten af. De samenvoeging geeft een nieuwe dynamiek binnen de club.

In aanloop naar het lustrumfeest zijn de clubkampioenschappen afgewerkt. Met heel veel deelnemers bij zowel de jeugd als senioren zijn vele spannende wedstrijden te zien geweest. Op de finale dag waren er een zaal vol spannende wedstrijden, waar veel 3-setters nodig waren om uiteindelijk tot winnaars te komen.

Na de finale wedstrijden en de prijsuitreiking van de bekers werd eerst Rob van de Broek van Racketcentrum de Geeren bedankt met een plaquette. De Geeren bestaan dit jaar ook 35 jaar en sinds het prille begin zijn BC Inside en De Geeren op een zeer prettige manier aan elkaar verbonden.

Daarna had de feestcommissie voor een volle en gezellige avond gezorgd. Gestart werd met een heerlijk Italiaans diner verzorgd door slagerij Van Moorselaar, waarna er veel te doen was  voor jong en oud: digitale pub-quiz, loterij, springkussen parcours en uiteraard tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer.

Lid worden? Informatie!

Speeltijden

Senioren
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag 09.00 – 11.00
Dinsdag

20.00 – 22.00
(tot 17 april)
Sporthal "de Hilt" (Eemnes)
Woensdag 19:30 - 22:30
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

20.00 – 22.00
(vanaf 17 april)
Vrijdag 20.00 – 23.00

Junioren competitie training
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(tot 17 april)
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(vanaf 17 april)

Junioren 6- 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 17.00 – 18.00

Junioren vanaf 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 18.00 – 20.00

Spot op... BC Inside'82

Filmopname van RTV Baarn bij BC Inside'82

Back to Top